una mica de tot arreu

Avui va de graffitis

Grafitti és el resultat de pintar textos ( a vegades abstractes ) en les parets, buscant un atractiu visual que impacti així com també una comunicació social.

És un tipus de llenguatge visual que està molt estés i que va tenir els seus inicis a Nova York. A Europa va arribar per influència americana.

Hi ha al mercat una firma d’aerosols, que és amb el que es realitza el graffiti,  de molt bona qualitat i molt assequible, la de Montana Colors, que facilita el pintar-los.

S’ha convertit en una pràctica tan estesa que avui en dia les autoritats cedeixen espais públics perquè s’hi pugui pintar i molts dels autors de graffitis exposen en galeries.

A partir de 1972 es comença a pintar núvols al voltant dels noms que és el que veureu una mica en aquestes portes del barri gòtic de Barcelona. Dissortadament, els graffiters les han fet servir de suport per les seves obres.

Aquest post d’avui que barreja street style amb graffitis ve donada en motiu d’un reportatge fet al gener a Eivissa i que va sortir en un blog. La idea era buscar una paret amb graffitis però a l’illa, aquesta espressió artística no hi està arrelada, per això el fons d’aquesta paret n’és una mostra molt minsa.

Portes amb graffitis al barri gòtic.

gra 1

gra 2

gra 5

Els colors d’aquest graffiti es mimetitzen amb els colors de roba i complements.

gra 3

pepe 3

pepe 4

XALECO PEPE JEANS REDUÏDA i retocada

la bona de pepe

la casaca de pepe

d'esquena

…seguint amb les mateixes tonalitats.

gra 10

Aquí els colors ja canvien: blaus, roses…

gra 11

…taronges…

gra 18

…i verds. Un dia dedicaré un post a Banky, el millor “graffiter” de tots els temps, o al menys el més conegut per la seva magnífica obra amb un important component de crítica social.

gra 13

Street style:  Botes, Histèric Complements d’una tenda d’Eivissa, pantalons Stradivarius, jersei Breskha, casaca amb pèl de cabra tibetana Pepe Jeans London,  ulleres Ray Ban, polseres comprades a mercadets d’Eivissa, bolso D’Dona, anell amb pedra grisa d’una botiga del carrer Combat que ja està tancada, sombrero comprat a Purmamarca, un lloc encantador dels Andes Argentins. Els venen els indígenes i estan fets de llana i tenyits amb colorants naturals per això el tons son molt macos. Només en demanen 7 euros.

TÍTOL del proper POST.- nº 39.-  La casa dels Entremesos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: